Mer enn en bolig!
  • Salget har startet på salgstrinn 1
  • Nå kommer snart nye leiligheter i salgstrinn 2 - meld interesse og få informasjon først!
Salget er i gang i Soltunet trinn 1! Utforsk vår digitale boligvelger, hvor du finner alle leiligheter med plantegninger og priser.
Leiligheter og priser
De nytenkende fellesarealene og møteplassene skal gjøre det lett å møtes, og lett å skape hyggelige naboskap. De gjør også at du klarer deg med mindre plass hjemme. Gjestehybel, treningsrom og mye mer!
mer enn en leilighet:
Nytenkende fellesløsninger

Bygg øst

Bygg Øst består av 38 nye hjem fra 3. til 14. etasje. Her blir det alt fra 2-roms til 5-roms leiligheter, fra 59-190 kvm bruksareal inkludert innglasset balkong/terrasse. Tre av leilighetene får utleieleilighet.

Bygg sør

Bygg Sør består av fem hjem, fordelt i byggets to øverste etasjer. Her fra 2-roms til 4-roms leiligheter, fra 59-128 kvm bruksareal inkludert innglasset balkong. To av leilighetene får utleieleilighet.
UTSOLGT:
i salg nå:

Bygg vest

Bygg Vest får 8 spennende familieboliger over 2 plan. Perfekt for barnefamilier eller til dere som ønsker litt større plass. Husk at alle boligene på Soltunet har tilgang til bruk av fellesområdene i bygg øst, et steinkast unna.

Bygg nord

Bygg Nord får 38 nye hjem til salgs. Her kommer alt fra 2-roms til 4-roms leiligheter, med innglasset balkong/terrasse.
Kommer for salg:
Kommer for salg:
Soltunets fellesarealer ligger midt i tunet. Her kan du ha din arbeidsplass, ta ei treningsøkt på trimrommet eller lage lunsj med gode naboer. Og er det noe stort som skal feires, kan du benytte selskapslokalet til å invitere mange flere enn du kan i en normalt stor leilighet.
FELLESOMRÅDER
Lurer du på hvordan du kan finansiere din nye bolig i Øvre Kroken? Lenger ned har vi samlet informasjon om finansieringsløsninger og hvordan vi kan hjelpe deg gjennom en trygg boligreise.
En trygg boligreise
gode. Finansieringsløsninger
gode. Finansierings-løsninger
I Øvre Kroken finnes en rekke ulike løsninger og størrelser på leilighetene, slik at du skal kunne finne boligen for deg. Enten om det er en 5-roms med utleiedel, en 4-roms som går over to etasjer, eller en smart 2-roms.
God variasjon.
trinn 1.
Finn boligen for ditt behov
I Øvre Kroken kan du påvirke designet, dersom stilen som er valgt ikke er slik du ønsker å ha det i ditt hjem. Gjennom endringer og tilvalg vil du kunne skreddersy leveransen, og tilpasse denne for deg og dine ønsker for uttrykk på materialvalg og løsninger
Tilvalg
Skap ditt eget drømmehjem
Det er mange gode grunner til å kjøpe en ny bolig i Øvre Kroken. For eksempel en helt ny bolig kan du flytte rett inn i, uten å tenke på oppussing på mange, mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg.

8 gode grunner til å kjøpe ny bolig – før den er bygd!

Inger Alette Eira
Mail: iae@garanti.no
Telefon: +47 415 14 235
Marie Traasdahl Hansen
Mail: mth@garanti.no
Telefon: +47 480 64 207
Eiendomsmegler MNEF
Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Ruth Norstrøm Angelsen
Mail: rn@bonord.no
Telefon: +47 982 59 102
Direktør Eiendomsmegling
Øvre Kroken © 2023
Design: Riktig Spor