Mer enn en bolig!
Velkommen til Soltunet trinn 1 – det første kapittelet i Øvre Kroken.

Den perfekte kombinasjonen av et varmt fellesskap, naturen rett utenfor døren og en spektakulær utsikt over sjøen og byen. De innholdsrike fellesarealene ligger i Bygg Øst, og det betyr at du kan se frem til en enklere hverdag og et sosialt liv rett utenfor døren. Dette salgstrinnet blir bygget først, og gir deg muligheten til å være blant de første som tar del i den unike atmosfæren i Øvre Kroken.
Byggestart er besluttet!
Nå starter byggingen av Øvre Kroken!
Vi er glade for å kunne fortelle at byggingen av Soltunet Trinn 1 er besluttet og oppstart blir før jul.
Nyhet!
Salget er i gang i Soltunet trinn 1! Utforsk vår digitale boligvelger, hvor du finner alle leiligheter med plantegninger og priser.
Leiligheter og priser
De innholdsrike fellesarealene på 350 kvm skal gjøre det lett å møtes, og lett å skape hyggelige naboskap. De gjør også at du klarer deg med mindre plass hjemme. Gjestehybel, treningsrom og mye mer!
MYE MER
ENN EN BOLIG
Plantegninger bygg ØST
Med Bonord inn i boligmarkedet
Mangler du egenkapital for å realisere boligdrømmen?

Vi kan hjelpe deg. Gjennom Bonord Leie til eie eller Bonord deleie kan du komme deg inn i boligmarkedet uten tilstrekkelig egenkapital.
Lurer du på hvordan du kan finansiere din nye bolig i Øvre Kroken? Lenger ned har vi samlet informasjon om finansieringsløsninger og hvordan vi kan hjelpe deg gjennom en trygg boligreise.
En trygg boligreise
gode. Finansieringsløsninger
gode. Finansierings-løsninger
I Øvre Kroken kan du påvirke designet, dersom stilen som er valgt ikke er slik du ønsker å ha det i ditt hjem. Gjennom endringer og tilvalg vil du kunne skreddersy leveransen, og tilpasse denne for deg og dine ønsker for uttrykk på materialvalg og løsninger
Tilvalg
Skap ditt eget drømmehjem
Det er mange gode grunner til å kjøpe en ny bolig i Øvre Kroken. For eksempel en helt ny bolig kan du flytte rett inn i, uten å tenke på oppussing på mange, mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg.

8 gode grunner til å kjøpe ny bolig – før den er bygd!

Inger Alette Eira
Marie Traasdahl Hansen
Eiendomsmegler MNEF
Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Ruth Norstrøm Angelsen
Direktør Eiendomsmegling
Øvre Kroken © 2023
Design: Riktig Spor