Trygt boligbytte i våre nybygg-prosjekter.

Du finner selveste drømmeboligen din i et prosjekt som skal stå ferdig om ca 2 år. Når bør jeg kjøpe, og når er det lurt å selge? Hvordan unngår jeg doble boutgifter i en overgang? Er et andre ting jeg bør tenke på?

Mange kjenner på det samme. Det er ikke lett å time kjøp og salg i et eiendomsmarked som stadig varierer. Derfor har vi laget Switch Boligbyttegaranti* som gir deg ekstra trygghet når du bytter bolig.

Dette er en garanti mot at du ikke blir sittende med doble rentekostnader ved kjøp av bolig i våre nybyggprosjekter. Bonord dekker rentekostnadene fra overtakelse av din nye bolig og frem til du har solgt din gamle, med inntil 10.000 kr per måned i inntil 12 måneder. Det eneste du må gjøre er å legge den nåværende boligen din ut for salg minimum fem måneder før overtakelse av den nye boligen.

Her kan du få hjelp fra Bonord sine meglere i Garanti Eiendomsmegling, som i løpet av perioden frem til overtakelsen av din nye bolig kan bistå med å gjøre din eksisterende bolig salgsklar, slik at du får så god pris for den som overhodet mulig.

Vi går sammen med deg gjennom hele prosessen med kjøp og salg, slik at du kan glede deg over ditt nye kjøp.
Vil du vite mer om boligbyttegarantien og hele boligreisen du skal igjennom på Bonord sine sider?
Switch boligbytte er en medlemsfordel for medlemmer i Bonord.
Ta kontakt
Marie Traasdahl Hansen
Eiendomsmegler MNEF
Ruth Norstrøm Angelsen
Direktør Eiendomsmegling
Øvre Kroken © 2023
Design: Riktig Spor