Her finner du informasjon om Bonord-medlemskap og andre fordeler Bonord kan gi deg.

Trygg boligreise med bonord

Bonord-medlemskap som inngangsbillett

Er du medlem i Bonord eller et annet boligbyggelag i Storbyalliansen har du en eksklusiv forkjøpsrett i Øvre Kroken.

Forkjøpsrett betyr at du som medlem kan velge din drømmeleilighet før prosjektet legges åpent ut for salg. Om du ikke er medlem er det lurt å melde seg inn i Bonord allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på boligene i fremtidige salgstrinn. Les mer om forkjøpsrett her.

Som medlem får du også andre fordeler som salgsgaranti, starthjelp for førstegangskjøpere, boligbyttegaranti og en rekke gode priser hos våre mange partnere.
Mangler du egenkapital for å realisere boligdrømmen?
Gjennom Bonord Boost leie til eie kan du leie en bolig, spare opp egenkapital, for så å kjøpe den!

Med Bonord inn i boligmarkedet

Bonord ønsker at alle som kjøper nybyggbolig skal kunne gjøre et trygt boligkjøp. Derfor lanserer vi nå Switch boligbytte en løsning som gjør det tryggere å kjøpe nybygg.

Trygt boligbytte
med Switch

Noen uker før overtakelse går du, en representant fra utbygger samt entreprenør sammen på en ferdigbefaring der vi går gjennom din bolig. Inne i boligen sjekker vi at alle leveranser og kvaliteter er utført etter avtale. Det skrives protokoll, og her fører vi opp eventuelle mangler og hva som skal utbedres når.
På overtakelsesdagen møtes du, representant fra Bonord og vår entreprenør igjen for signering av overtakelsesprotokoll for din nye bolig. Nå er også innvendige fellesarealer ferdig bygget og du kan ta sportsbod og parkering-/garasjesplass nærmere i ettersyn. Feil eller mangler som ble oppdaget på ferdigbefaringen gås igjennom, for å sjekke at alt er som det skal. Skulle det fremdeles mangle noe, noteres dette i overtakelsesprotokollen som begge parter signerer.
I god tid før overtakelse sender vi et oppgjørsbrev, slik at du og banken din kan sluttføre oppgjørsprosessen. Dette for å sikre at oppgjøret for boligene og eventuelle tilvalg er bekreftet betalt.

Overtakelse og innflytting

Dagen er kommet – du overtar boligen

Endelig oppgjør

Et Bonord-medlemskap blir aldri feil for noen, faktisk ikke engang når du flytter fra et borettslag til enebolig. Og nå, mens vi venter på salgsstart i Øvre Kroken, er det ekstra smart å bli medlem. Her er våre 5 beste grunner for å tegne medlemskap nå:

gode grunner til bli bonord-medlem