Mer enn en bolig

Soltunets fellesarealer ligger midt i tunet. Her kan du ha din arbeidsplass, ta ei treningsøkt på trimrommet eller lage lunsj med gode naboer. Og er det noe stort som skal feires, kan du benytte selskapslokalet til å invitere mange flere enn du kan i en normalt stor leilighet. Får du gjester, kan de bo i gjesteleiligheten. Dette gjør at du klarer deg med mindre plass hjemme.

Oversikt over fellesløsningene:

ca. 350 kvm fellesløsninger

Fellesskapets hjerterom
Husrom & hjerterom
Ekstra kort dørstokkmil
Jobb en heistur unna
Alltid en tur i nærheten
GRØNT, SMART OG BILLIG!
Fellesstue
ARBEIDSOMRÅDE / CO-WORKING
TRENINGSROM
GJESTELEILIGHET
SMØREBOD & SKI IN – SKI OUT
Bonord dele

FELLESSKAPETS HJERTEROM

Noe av det som skiller boligene i Øvre Kroken fra andre prosjekter er fellesområdene. Som på et hotell er det på grunnplanet folk møtes. Over en varm kopp fra den hypermoderne kaffemaskinen. I lunsjen når man bruker arbeidsplassene til hjemmekontor.
Fellesstue

TA ARBEIDSDAGEN. DIN I ØVRE KROKEN

I fellesområdet settes det av en egen avdeling tilrettelagt for at du skal kunne gjøre jobben din hjemme. Her sitter du i et hyggelig miljø, hvor du både kan jobbe og ha det mer sosialt enn når du sitter i leiligheten din. Ta heisen til jobb, nyt kaffe fra maskinen, ta lunsjen i vårsola på tunet med en god nabo og bruk så få sekunder på å komme hjem, at du rekker en tur ut i lysløypa før middag.
ARBEIDSOMRÅDE / CO-WORKING

TA TRENINGEN .PÅ HJEMMEBANE

I Øvre Kroken blir dørstokken ekstra lav og med ett minutt reisevei rekker du flere mil på mølla. Treningsrommet på grunnplanet er topp moderne, luftig og med mye av det du trenger for å bygge en sterk og utholden kropp. Dropper du medlemskapet på treningssenteret sparer du noen tusenlapper i året i tillegg.
TRENINGSROM

HUSROM OG HJERTEROM

Å by på husrom og hjerterom når familie og venner kommer på besøk, er ekstra stas når du kan tilby de tilreisende egen leilighet. I 11. etasje i Bygg Øst har borettslaget en gjesteleilighet med mulighet for leie i kortere perioder når behovet skulle melde seg. Her er det kjøkken og bad – og gjestene dine kan trekke seg unna når man kjenner at man trenger litt ekstra «space». Som et luksuriøst hotellrom – rett i nabolaget.
GJESTELEILIGHET

ALLTID EN TUR .I NÆRHETEN

Fra Øvre Kroken blir det laget en direkte adkomst til lysløypa – ski in - ski out. Vinterstid kan man benytte felles smørebod og skistativer, slik at man superenkelt kan komme seg ut på tur. Når snøen er borte er løypa en herlig utfordring med solide joggesko på beina.

Fra Øvre Kroken har du også tilgang på både fine randonee-turer, du kan ta fjellskiene fatt og koble deg på den populære dagsturen mellom Snarbyeidet og Tromsdalen. Det er i tillegg kort vei til alpinbakken. På sommerstid er det en rekke stier og veier å bruke – og det ryktes om flere «hemmelige bærplasser» oppover i skogen.
SMØREBOD & SKI IN – SKI OUT

GRØNT, SMART OG BILLIG!

Bonord Dele er et nytt tilbud i Tromsø. I første omgang delebiler, som bookes og leies gjennom app. Tre av bilene får sitt ladepunkt i bydelen Kroken.
Etterhvert skal du også kunn dele el-sykkel, og kanskje helt andre ting?

I Soltunet kan du kjøpe flotte 2-roms leiligheter med biler som kan deles -en spesiell fordel til dere som kjøper leilighet uten garasjeplass.

Les mer her
Bonord dele