Salget er i gang!
Velkommen til Soltunet trinn 2 - det andre kapittelet i Øvre Kroken.

Her finner du to-etasjes familieboliger i ulike størrelser. Alle skapt med praktiske løsninger, trygghet og naboskap i tankene. I Bygg Nord finner du en god miks av store og mindre boliger. De minste selges med en supersmart bildeling! Naturen og lysløypa er rett utenfor døren og dere får en fantastisk utsikt over fjorden og byen. Alle har tilgang til de innholdsrike fellesarealene i Bygg Øst. Kanskje kan treningsrommet og co-working-området gjøre akkurat din hverdagslogistikk litt enklere?
Salget i Soltunet trinn 2 er i gang! Utforsk vår digitale boligvelger, hvor du finner alle leiligheter med plantegninger og priser.
Leiligheter og priser

Bygg VEST

Bygg Nord får 38 nye hjem til salgs. Her kommer alt fra 2-roms til 4-roms leiligheter, med innglasset balkong/terrasse.
Bygg Vest får 8 spennende familieboliger over 2 plan. Perfekt for barnefamilier eller til de som ønsker litt større plass. Husk at boligene på Soltunet har tilgang til bruk av fellesområdene i bygg Øst, et steinkast unna.
Plantegninger bygg NORD
Plantegninger bygg VEST
Med Bonord inn i boligmarkedet
Mangler du egenkapital for å realisere boligdrømmen?

Vi kan hjelpe deg. Gjennom Bonord Leie til eie eller Bonord Deleie kan du komme deg inn i boligmarkedet uten tilstrekkelig egenkapital.
De innholdsrike fellesarealene på 350 kvm skal gjøre det lett å møtes, og lett å skape hyggelige naboskap. De gjør også at du klarer deg med mindre plass hjemme. Her blir det treningsrom og mye mer!
MYE MER
ENN EN BOLIG
2-roms leiligheter med biler som kan deles.
Les alt om vår spesielle hilsen til førstegangskjøpere her.
Vi har forhandlet frem veldig gode finansieringsløsninger for Øvre Kroken.
Svært lang nedbetalingstid på fellesgjeld og mange års avdragsfrihet åpner mange muligheter både for førstegangsetablerere og for deg med nok egenkapital.
En trygg boligreise
gode.Finansieringsløsninger
gode.Finansierings-løsninger
I Øvre Kroken kan du påvirke designet, dersom stilen som er valgt ikke er slik du ønsker å ha det i ditt hjem. Gjennom endringer og tilvalg vil du kunne skreddersy leveransen, og tilpasse denne for deg og dine ønsker for uttrykk på materialvalg og løsninger
Tilvalg
Skap ditt eget drømmehjem
Det er mange gode grunner til å kjøpe en ny bolig i Øvre Kroken. For eksempel en helt ny bolig kan du flytte rett inn i, uten å tenke på oppussing på mange, mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg.

8 gode grunner til å kjøpe ny bolig – før den er bygd!

Inger Alette Eira
Marie Traasdahl Hansen
Eiendomsmegler MNEF
Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Ruth Norstrøm Angelsen
Direktør Eiendomsmegling
Øvre Kroken © 2023
Design: Riktig Spor