Flotte 2-roms leiligheter med biler som kan deles
I Soltunet trinn 2 gir vi en spesiell fordel til dere som kjøper leilighet uten garasjeplass. Nemlig tilgang til delebiler.
Vi plasserer to Bonord Delebiler i garasjeanlegget, som kun vil være tilgjengelig for de som bor på Soltunet uten fast garasjeplass.

‒ Dette er et tilbud som vi tenker vil passe til unge førstegangsetablerere. Vi i Bonord jobber aktivt for at denne gruppen skal få en god mulighet til å komme seg inn på boligmarkedet, forteller direktør for eiendomsmegling i Bonord, Ruth Norstrøm Angelsen.

Dette tilbudet gir mange økonomiske fordeler. Ved å inkludere delebilen slipper du å betale for garasjeplass, billån og forsikring. Dette gir deg større økonomisk handlingsrom som kan gjøre det lettere å realisere drømmeboligen din.
Plantegningene er klare!
Våre 2-roms leiligheter vil ha priser fra kr. 2.750.000,- + omkostninger.

Nå er alle leilighetene tilgjengelige i boligvelger. Se de her
Byens beste busstilbud
I Soltunet kan du dermed nyte livet uten egen bil og de påfølgende forpliktelsene, men samtidig ha bil lett tilgjengelig når du trenger den. I tillegg til dette gode tilbudet har Kroken allerede Tromsøs beste busstilbud.

‒ Beboere i Kroken forteller oss at de ikke lenger bryr seg med å sjekke avgangstidene. Du trenger aldri vente lenge på neste buss uansett, sier Norstrøm Angelsen.

Vi ønsker deg velkommen til Soltunet, hvor vi kombinerer det beste fra tre verdener - fantastiske leiligheter, en praktisk og tilgjengelig delebilordning sammen med et utmerket bussnettverk.
Få mer informasjon!
Bonord inviterer medlemmer til informasjonsmøte 27.juni kl 19.00. Da vil vi presentere løsningen og du får anledning til å stille spørsmål. De ekstra nysgjerrige kan eventuelt ringe våre meglere, avslutter Norstrøm Angelsen.
Inger Alette Eira
Marie Traasdahl Hansen
Eiendomsmegler MNEF
Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Ruth Norstrøm Angelsen
Direktør Eiendomsmegling
Øvre Kroken © 2023
Design: Riktig Spor