Små endringer kan gjøre store forskjeller!
Øvre Kroken skal gi alle boligkjøpere den beste utsikten. Vi var ikke helt fornøyde med utsikten til noen av leilighetene i bygg Øst (innrammet), og det har vi selvfølgelig gjort noe med! Vi har rett og slett flyttet på de andre byggene – bygg Nord, Vest og Sør, for å gi alle leilighetene i bygg Øst den råeste utsikten de kan få!
Dette er endringene vi har gjort:
Slik blir plasseringen etter at vi flytter litt på blokkene. Blokk Nord og Vest er flyttet 0,9 meter mot nord og 1,2 meter mot vest. Blokk Sør og Øst er flyttet 0,6 meter mot sør. Dette sikrer mer luft mellom byggene og enda bedre utsikt for leilighetene i blokk øst.
En av leilighetene vi har gjort endringer på er Ø-403, en 4-roms leilighet over to etasjer. Dette gir ny og bedre utsikt med flytting av bygg og endringer på plassering av vinduer.

Pris innskudd kr. 3.195.000,-/Fellesgjeld kr. 3.195.000,-
= Pris kr. 6.390.000,-
I tillegg har vi gjort endringer på 3-roms leilighetene Ø-505, Ø-605, Ø-704 og Ø-804. De har fått endringer på vindusplassering, samt store skyvedører ut til den innglassede balkongen som gjør inne- og uterom mer sømløst.
Vi har nå lagt ut nye plantegninger på hjemmesiden vår. Merk at 3D-fremstillingen i boligvelgeren ikke er oppdatert i henhold til de nye endringene.

NB! Vi har allerede solgt nok leiligheter til å starte byggingen. Planleggingen for byggestart er i gang!

Ta kontakt med oss i dag for en gjennomgang av prosjektet Øvre Kroken og dine muligheter for et nytt hjem!
Inger Alette Eira
Marie Traasdahl Hansen
Eiendomsmegler MNEF
Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Ruth Norstrøm Angelsen
Direktør Eiendomsmegling
Øvre Kroken © 2023
Design: Riktig Spor